Valitse sivu

Kanakoirakerhon seinäkalenteriin 2025 etsitään valokuvia.

Löytyykö kuvapankistasi laadukkaita otoksia, joissa on mukana englantilainen kanakoira? Toivomme erityisesti vaakakuvia, jotka sopivat paremmin kalenterin muotoon. Lähetäthän kuvat alkuperäisinä tiedostoina suoraan puhelimesta, kamerasta tai laitteesta. Pikaviestisovellusten (WhatsApp, Facebook Messenger, ym) kautta lähetetyt kuvat pakataan niin pieneen tiedostokokoon, että kuvanlaatu ei välttämättä enää riitä painettuun kalenteriin.

Lähetä kuvasi gordoninsetterijaoksen sähköpostiin (gordoninsetterijaos@kanakoirakerho.fi) 31.5.2024 mennessä.

Kalenteriin valittujen kuvien lähettäjille postitamme KKK-HHS vuosikalenterin 2025. 

Kalenteriin on saatavilla mainospaikkoja sopuhintaan, ole jaokseen yhteydessä lisätietojen saamiseksi.