Valitse sivu

Tarkoitettu ensisijaisesti KULTAMALJAIKÄISILLE KOIRILLE, mutta myös muun ikäisillä koirilla on mahdollisuus osallistua!

Ilmoittautuminen oheista linkistä avautuvaan taulukkoon keskiviikkoon 27.09. mennessä. Ajat ovat noin aikoja!

Ilmoittautumislomake rakennekatselmukseen
Jokaisen koiran arviointi tulee heti Kanakoirakerhon jalostustietokantaan https://kanakoirakerho.fi//tietokanta/rakenne/haeRakennetietoja.php. Koirat arvioi rotujemme erinomainen tuntija Eeva Anttinen, joka käy koiran läpi kirsusta hännänpäähän samalla kertoen koirasta.
Rakennekatselmuksen kautta kasvattaja saa arvokasta tietoa kasvattiensa ulkomuodosta ja rakenteesta. Jalostustoimikunta toivoo kasvattajien kannustavan pentujen omistajia tuomaan koiransa katselmukseen! Samalla kertaa tuet oman rotusi ja rotujärjestön jalostustoimintaa ja tiedonkeruuta.
Tarjolla on siis hetki, jossa voit kahvitella, oppia koirasi rakenteesta ja ulkomuodosta ilman näyttelykehäjännitystä. Koirat arvioidaan yksi kerrallaan ilman isoa yleisöä. Mahdolliset purentaviat, kivespuutokset ym. eivät ole este arvioinnille. Myöskään koiran esittämisentaito ei ole ratkaiseva tässä tilaisuudessa!
Jos olet siis torstaina Lapualla niin tuo koirasi katselmukseen . Se vie vain pienen hetken ja opit lisää koirasi rakenteesta asiantuntevan lausunnon kautta. Kysy mukaan myös kaverisi.

Rakennekatselmus tapahtuu Lapuan raviradalla.

t. Kanakoirakerhon jalostustoimikunta