Valitse sivu

Ruotsin Englanninsetteriklubi kutsuu Suomen joukkueen englanninsettereiden pohjoismaiseen maaotteluun Nordisk Matchiin, joka järjestetään tänä syksynä Ruotsissa, Gotlannissa (Gangvide farm) 28.9.2023 kenttäkokeena nelihenkisin joukkuein. Treenimahdollisuus joukkueille on varattu 27.9.2023 paikan päällä. Nordisk Matchin jälkeen on luvassa ”after hunt” ja palkintoseremonia.

Joukkue pyritään muodostamaan voittajaluokan koirista. Mikäli joukkuetta ei saada kasaan voittajaluokan koirista, voidaan joukkuetta täydentää myös avoimen ja nuorten luokan koirilla.
Suomen kisajoukkue varakoirineen valitaan halukkaiden joukosta Kanakoirakerhon MM-kisojen valintapisteytystä mukaillen. Joukkueeseen nimettävien henkilöiden tulee olla sekä Kanakoirakerhon että Kennelliiton jäseniä.

Ekipaget valitaan pistelaskun mukaisesti, jossa huomioidaan Pohjoismaissa saavutetut koetulokset 1.8.2022-30.4.2023 välisenä aikana.

Kisajoukkueeseen haluavan tulee ilmoittautua 24.7.2023 mennessä Englanninsetterijaoksen sähköpostiin englanninsetterijaos@kanakoirakerho.fi  

Tulokset pisteytetään seuraavasti:
VOI1+sert 35p
AVO1 30p
VOI1 20p
VOI2 10p
VOI3 8p
VOI4 5p
VOI5 2p

Mikäli joukkuetta ei saada kasatuksi VOI- luokan koirista, valitaan AVO/ NUO -koiria;
AVO2 ja NUO1 10p
AVO3 ja NUO2 5p
NUO3 3p

Joukkue voi sisältää varakoiria, joita voidaan nimetä tarpeen mukaan lisää myös syksyn aikana. Mikäli koirilla on samat pisteet on nuorempi koira etuoikeutettu. Mikäli koirien ikä on sama niin arpa ratkaisee.

Terveisin,
Englanninsetterijaos