Valitse sivu

KULTAMALJA- JA DERBYKARSINTA LAPUALLA 30.9.-2.10.2022 (Päivitetty 26.9.2022)

Huomio! Kokoontumispaikka on Lapuan raviradalla, Ravitie, Lapua. 

Kokoontuminen ja ilmoittautumiset alkaen 7.30, viimeistään klo 8 aamulla Ravitie, Huhdannevantie, 62100 Lapua. Varaathan kaikki paperit valmiiksi.

Seuraa tiedotusta Kanakoirakerho ry:n nettisivuilla ja facebookissa.

Toiminta aamulla:

        •        Autot ajetaan valmiiksi ryhmittäin ennalta määrättyihin paikkoihin

        •        Ilmoittautuminen koesihteereille papereidentarkistusta varten (rokotustodistus,                               metsästyskortti ja aseen hallussapitolupa).
Tunnistusmerkintöjä tarkastetaan pistokokeilla.

        •        Koe alkaa ylituomarin puhuttelulla. Maastoon lähdetään n. 8.30.

Ryhmissä saattaa tulla muutoksia vielä aamulla. Seuraa  tiedotusta Kanakoirakerho ry:n nettisivuilla ja facebookissa.

Aamupäivän jälkeen tuomarit kokoontuvat erikseen annettujen ohjeiden mukaisesti, ryhmätuomarit antavat kritiikin jatkosta putoaville ja iltapäivän karsintaa jatkavat koirat julkistetaan.

Finaaliin sunnuntaina 2.10.2022 päässeet koirat julkistetaan päivän päätteeksi. Finaalien kokoontuminen sunnuntaina 2.10.2022 kello 08.00

Peltoteillä liikuttaessa on viipymättä väistettävä teillä liikkuvia maatalouskoneita ja muuta liikennettä. Autot pysäköidään ehdottomasti samalle puolelle tietä tai pellolle, seuraa oppaan ohjeita. Pelloille kulkua ei saa tukkia. Puimattomilla pelloilla ei saa kulkea. Koira on pidettävänä kokeen aikana kytkettynä aina, kun se ei ole kilpailuvuorossa.
Koiranohjaajalla tulee olla voimassa oleva metsästyskortti.

Erityishuomio!
Kultamaljakilpailun karsinnassa voidaan jakaa nuortenluokan palkintoja, vaikka koiralla ei ole näyttelypalkintoa.

Aseenkäyttöön ja aseenkantolupien tarkistamiseen kokeiden yhteydessä liittyvä ohjeistus on ollut epäselvä ja tulkinnanvarainen. Asian korjaamiseksi Kanakoirakerhon hallitus on tehnyt muutosehdotuksen tuomariohjeeseen Kennelliiton Koe- ja kilpailutoimikunnalle.  Muutosehdotus on käsitelty ja hyväksytty toimikunnan kokouksessa huhtikuussa ja se astuu voimaan 1.6.2019. 

Tuomariohjeen yleiset ohjeet.  

Kohdassa 4.2.

Kokeessa ampuu ohjaaja, jolla on aseenkantolupa.  Tuomarin niin määrätessä ohjaajan lisäksi ampujana voi toimia kanakoirametsästystä tunteva henkilö.

Kohta 4.11 

Henkilön, joka kokeessa kantaa tai käyttää ampuma-asetta, tulee ennen kokeen alkua esittää voimassa oleva metsästyskortti ja aseenkantolupa ylituomarille tai vastaavalle koetoimitsijalle. Jos hän kieltäytyy näyttämästä kyseisiä lupiaan, hän ei voi osallistua kokeeseen, eikä ilmoittautumismaksua palauteta.

Kultamaljakilpailussa käytetään paukkupatruunoita eikä lintuja pudoteta. Järjestäjiltä saatavilla patruunoita 12 kaliiberin haulikoihin. Muihin kaliibereihin ei ole järjestäjältä saatavilla paukkupanoksia.

Mahdollisista poisjäänneistä ilmoitettava koetta edeltävänä iltana klo 18.00 mennessä, mielellään mahdollisimman hyvissä ajoin. Koemaksu palautetaan eläinlääkärin todistusta vastaan. Juoksuaikainen narttu ei saa osallistua kokeeseen eikä sitä saa tuoda koepaikalle.

Noudata koepaikalla ehdotonta siisteyttä sekä hyviä tapoja. Kaikki roskat roskiksiin, tupakointia tulee välttää, mutta mikäli välttämätöntä, natsat niille tarkoitettuihin pönttöihin.

Koepaikalla voit ostaa myös lounasta (perjantaina lihakeitto, lauantaina makaronilaatikko) hintaan 12 €. Toivottavasti mahdollisimman moni käyttää tätä mahdollisuutta hyväkseen, jotta voimme jatkossakin tarjota.

 HUOM. Kilpailijoille ei lähetetä erikseen kirjeitse ohjeistusta! Seuraa Kerhon nettisivuja.

Ryhmäjako julkaistaan 26.9.2022, muutokset mahdollisia.

Majoitustietoja löydät parhaiten Lapuan kaupungin kotisivuilta. Esimerkkejä:

Hotelli Lapuahovi 06 433 7300

Wanha Karhumäki 06 437 7757050 5401711 (myös asuntovaunualue)

Simpsiönkullas 06 4338 560

Eläinlääkäri

Evidensia Seinäjoki 0201750180

Eläinlääkäripäivystys 060039900

TERVETULOA KILPAILEMAAN! 

Tiedustelut:

Koetoimitsija Pauliina Perkiö 040 774 8526 (ilmoittautumiset)

Koesihteeri Nina Vettenniemi 040 746 0522