Valitse sivu

Irlanninsetterien Euroopan mestaruuskisatapahtumat 2022

19.01.2022Uncategorized

IIRSC:n eli International Irish Red Setter Clubin Euroopan mestaruuskisatapahtumia järjestetään taas kuluvana vuonna. Irlanninsetterijaos pyytää osallistumisesta kiinnostuneita ottamaan yhteyttä osoitteeseen irlanninsetterijaos@kanakoirakerho.fi 20.2.2022 mennessä. Tapahtumiin on mahdollista saada avustusta Kennelliitosta ja Kanakoirakerhosta, mikäli avustusta haetaan helmikuun loppuun mennessä. Kisamatkat ovat ainutlaatuisia tilaisuuksia tutustua muiden maiden harrastajiin, sääntöihin ja olosuhteisiin, joten rohkeasti vaan mukaan ja kasataan hyvät ryhmät osallistujia!
Tapahtumat:

Euroopan mestaruuskisa Ranskan Moncetzissa 19.-20.3.2022 peltopyillä. Alustava kilpailukutsu

Euroopan mestaruuskisa Englannin Skiptonissa 5.-7.8.2022 riekoilla. Kilpailukutsu