Valitse sivu

Hallituksen kuulumisia: Erikoisnäyttely Tuuriin, puheenjohtaja vaihtuu

Hallitus on ollut koolla muutamaan otteeseen etäyhteyksin ja asialistalla on ollut paljon juoksevia asioita. Koronatilanteen eläessä pohdittavaa on ollut erityisesti tapahtumien järjestelyissä. Tilanne äityi huonoksi elokuussa, jolloin jo kertaalleen siirretyt 120-vuotisjuhlallisuudet Vanajanlinnassa jouduttiin perumaan. Vuoden lähestyessä loppuaan voidaan kuitenkin todeta, että koekausi sujui mallikkaasti.

Seuraavissa kokouksissa (joulukuu ja tammikuu) hallitus linjaa tulevan vuoden toimintaa ja toivottavasti pääsemme myös pohtimaan tekemisen suuntia pidemmälle tulevaisuuteen. 

Vuoden 2023 erikoisnäyttely järjestetään Tuurissa

Viime vuosista poiketen erikoisnäyttely järjestetään Miljoonakoira-näyttelyiden yhteydessä Tuurissa (Alavudella) vuonna 2023.  Tähän päädyttiin näyttelytoimikunnan ehdotuksesta, jota perusteltiin muun muassa sillä, että viikonlopun aikana on 3 näyttelypäivää, joten erikoisnäyttelyiden pitäminen siellä tuo näkyvyyttä kerholle ja todennäköisesti myös hyvin osallistujia erikoisnäyttelyihin.

Tuurin näyttelytoimikunta hoitaa kaikki käytännön järjestelyt lukuunottamatta tuomarivalintoja, joista Kanakoirakerho päättää itsenäisesti. 

Kehän laidalla saa olla oma myyntipiste kerhon tuotteille, mutta muuta myyntiä ei alueella saa olla.

Jäsenistöstä

Tänä vuonna ollut ongelmia sähköpostien joukkolähetyksessä erityisesti gmail-osoitteisiin ja niinpä on jouduttu käymään läpi maksamattomia jäsenmaksuja. 

Linjataan tämän suhteen seuraavasti: Uusille jäsenille menee muistutus maksusta. Jos jäsenmaksu on maksamatta 2 vuoden ajalta erotetaan henkilö kerhosta silloin automaattisesti.

Muutoksia on tulossa myös Kanakoirakerhon hallituksen kokoonpanoon. Kerhon puheenjohtajana yhden kauden ansiokkaasti toiminut Jyrki Kangas on ilmoittanut, ettei ole käytettävissä jatkokaudelle. Uuden puheenjohtajan valinta on siis ajankohtainen seuraavassa vuosikokouksessa. 

Muita asioita

Sijoituslinjausta on toteutettu ja uusia sijoituksia tehty. Tänä vuonna tuotto niin vanhoille kuin uusillekin sijoituksille on ollut hyvä. Hallitus päätti perustaa toimikunnan sijoituslinjauksia miettimään. 

Lisäksi mainittakoon, että Kanakoirakerho-Hönshundssektionen ry:lle on Metsästäjäliiton toimesta myönnetty ansiokirja huomionosoituksen ja kiitoksena metsästyksen ja riistanhoidon hyväksi tehdystä työstä.