Valitse sivu

Webinaari toteutetaan Zoomissa kahtena erillisenä luentona. Luennot tallennetaan siten, että ilmoittautuneella osallistujalla on viikko aikaa katsoa se uudelleen.

KUUMAT KALLET JA KAARINAT
Klo 13.00-15.00

Onko sinun koirallasi vire usein hyvin korkealla? Onko vaikeuksia rauhoittua? Saada koiraa hallintaan? Ovatko korvat vain koriste? Onko kiihtymyksellä jo fysiologisia vaikutuksia?
Näihin asioihin voidaan vaikuttaa ohjaamalla koiraa oikeaan suuntaan. Mikä tämä suunta on? Tästä puhutaan tällä luennolla. Opit samalla harjoituksia, joissa koira voi oppia laskemaan ja nostamaan virettään kontrolloidusti.

SEIS!
Klo 15.30-17.30

Pysähdy! Tämä on lintukoiran yksi tärkeimmistä taidoista. Se ei myöskään ole koiraeläimen metsästyskäyttäytymisketjussa, jolloin se ei myöskään ole koiran genetiikassa. Tämä tarkoittaa sitä, että se pitää huolellisesti rakentaa koiralle. Tässä on myös koiran omistajilla yleensä isoja haasteita.
Pysähtyminen on yksi koiran tärkeimmistä taidoista paitsi metsästyksessä, niin myös arjessa. Tällä luennolla opit kouluttamaan pysähtymisen koirallesi.

Kouluttaja toimii Lintukoirien kouluttamiseen erikoistunut eläintenkouluttaja (AT) Ulla Ruistola. Lisätietoja Ullasta löytyy hänen yrityksensä sivustolta koiraharrastaja.fi

Maksa ilmoittautuessasi luennot seuraavilla tiedoilla:
Summa 10 €/luento. Kaksi luentoa 20 €.
Saaja: Kanakoirakerho-Hönshundssektionen Tilinumero: FI23 2001 1800 0021 34 Viite: 3200807