Valitse sivu

Valitseva koronatilanne ei anna mahdollisuutta kokoontua isoilla joukoilla ja on todennäköistä, että tilanne jatkuu pitkälle kevääseen. Tästä johtuen Kanakoirakerhon hallitus päätti kokouksessaan 14. tammikuuta, että tänä vuonna vuosikokous (6.3.) järjestetään etäyhteyksin. 

Väliaikaislaki antaa mahdollisuuden käyttää etäyhteyksiä, vaikkei niistä yhdistyksen säännöissä ole mainintaan. Sen sijaan kokouksen siirtäminen keväämmälle ei tule kysymykseen. Poikkeusajan laista poiketen väliaikaislaki ei anna mahdollisuutta kokouksen siirtämiseen yli yhdistyksen sääntöjen määrittämän ajan (maaliskuun loppu). 

Laki määrittää myös, että kokoukselle on nimettävä fyysinen järjestämispaikka, vaikka jäsenten toivotaan osallistuvan kokoukseen etäyhteyksin. Vuosikokouksen kokouspaikaksi nimettiin Rovaniemi. 

Ilmoittautuminen ennakkoon

Kokous vaatii huomattavia ennakkovalmisteluja teknisesti, joten ennakkoilmoittautuminen vaaditaan. Kokoukseen osallistuvien tulee ilmoittautua viimeistään viikko ennen kokousta (27.2). Osallistujille järjestetään mahdollisuus testata etäyhteyden saamista ennen kokousta.

Ilmoittautumisen yhteydessä on ilmoitettava mahdolliset valtakirjaedustukset, ja valtakirjoista on toimitettava ilmoittautumisen mukana kopiot (skannattuna tai valokuvat). 

Kokouskutsu julkaistaan Kerhon nettisivuilla viimeistään 2 viikkoa ennen ilmoittautumisajan umpeutumista eli 13.2. Kokouksesta tulee varmuudella erilainen kuin koskaan aiemmin. Toivottavasti jäsenistö osallistuu aktiivisesti, nyt se ainakin on mahdollista, vaikka kotisohvalta käsin. 

Palkintogaala ja 120-vuotisjuhla Vanajanlinnassa elokuussa

Palkintogaalaa ei ole tarkoituksenmukaista järjestää etänä, joten se päätettiin irrottaa vuosikokouksen yhteydestä ja siirtää järjestettäväksi ajankohtaan, jolloin kokoontuminen toivottavasti on jo mahdollista. 

Loppukesän varauksissa oli jo ruuhkaa, ja lopulta päiväksi valikoitui 14. elokuuta. Juhlapaikkana toimii jo aiemmin päätetty Vanajanlinna Hämeenlinnassa. Tuolloin, uuden kauden kynnyksellä, voimme toivottavasti kokoontui isolla joukolla juhlimaan pyöreitä vuosia ja menneen kauden menestyjiä. Lisätietoja juhlaohjelmasta myöhemmin.