Valitse sivu

Ostaessasi Kanakoirakerhon, koskee myös jaoksia, nimiin tavaraa tai palveluita, pyydä lasku aina Kanakoirakerhon nimellä ja viitteenä mihin tarkoitukseen tuote/palvelu on. Esim. erikoisnäyttelyn palkinnot, jaostuotteet, es-jaoksen kokous jne. Jaos tulee myös aina näkyä laskulla, jos lasku on osoitettu jollekin jaokselle. Jos lasku on sinun nimellä, hoida ensin lasku itse ja laskuta sen jälkeen Kanakoirakerhoa.

Kun laskutat Kanakoirakerhoa, niin käytä Kanakoirakerhon laskulomaketta, jonka löydät Kanakoirakerhon nettisivuilta Lomakkeet -otsikon alta. LINKKI OHJEESEEN

HUOM! Tulorekisteristä johtuen verovapaita kulukorvauksia, km-korvauksia ja päivärahoja maksettaessa, kun niitä maksetaan ensimmäisen kerran, tulee ilmoittaa henkilötunnus sähköpostiin maija.korpela@mediatili.com. Se ei saa näkyä laskulla. Tästä aiheesta ohjeistetaan myöhemmin lisää.

Vuoden 2019 aikana Kanakoirakerho sai y-tunnuksen, jota tarvitaan ainakin osassa suoralaskutuksissa esim. majoituksissa. Kerhon Y-tunnus: 3039674-7. 

https://www.kanakoirakerho.fi/content/tulorekisteri-ohje 

https://www.kanakoirakerho.fi/content/vuotuismaksut-ja-kulukorvaukset

KAIKKI laskut (matkalaskut, kululaskut liitteineen) tulee laittaa postissa osoitteeseen:

Kanakoirakerho – Hönshundssektionen ry c/o Mediatili Oy
Olavinkatu 44 A, 3krs
57100 Savonlinna

Sähköpostilla osoitteeseen reskontra@mediatili.com sähköpostin aihekenttään KKK.