Valitse sivu

Sunnuntaina 23.8. järjestetään irlanninsetterijaoksen organisoimana Kerhon ammuntamestaruuskilpailu Pyyjahti. Paikka on Ylihärmän ampumarata (osoite: Kurjentie 633, Ylihärmä) ja ampuminen alkaa klo 10.

Lajina on sovellettu trap 2 x 20 kiekkoa/ hinta 10 euroa. Ota mukaan riittävä määrä omia panoksia. Tiedustelut: Risto Kannisto  puh. 050 385 6625

Pyyjahdin jälkeen Ylihärmän ampumaradan lähimaastossa kilpaillaan ensin rotujen omista noutomestaruuksista. Rotumestaruuksien jälkeen ratkotaan Kerhon noutomestaruus, jossa keskenään kilpailevat kaikkien rotujen mestarit. Kerhon noutomestaruuden tuomaroi Jarkko Mannersuo. Rotumestaruuden ensimmäisen linnun nouto on samalla noutotesti! Noutokisat alkavat arviolta n. klo 13-> Alkamisaikatauluun vaikuttaa ampujien määrä.
Tiedustelut: Joni Pirhonen puh. 040 416 9123

Tervetuloa!