Valitse sivu

Uuden vuosikymmenen kunniaksi jäsenlehtemme Ekipagen ulkoasua ja sisältöä on hienovaraisesti tuoreistettu. Tarkkaavaisimmat huomasivat kanteen ilmestyneen lisää elementtejä ja osin sisällöstä ovat poistuneet tietyt osiot, kuten pentuesivut. Myös jaospalstojen osuutta on pyritty tietoisesti tiivistämään ja tarjoamaan niille ennen sijoittunutta sisältöä ns. yleisillä sivuilla, kuten esimerkiksi vuoden koiraesittelyt. Tavoitteena on saada lehdestämme yhä leimallisemmin kaikkien harrastajien yhteinen aviisi. Tokihan meitä kiinnostavat muidenkin kuin pelkästään oman rotumme kuulumiset?

Jatkossa lehteen pyritään keskittämään materiaali, joka sinne parhaiten sopii, kuten esittelyt ihmisistä ja koirista, koirien terveydestä tai esimerkiksi tässä lehdessä kattava tilastoanalyysi päättyneestä koekaudesta. Lyhyempiä, nopeita ja muuttuvia tiedotusasioita sekä markkinointia varten meillä on käytössämme netti- ja facebook sivut.

Jäsentelyn tarve lähtee käytännön syistä, monessa asiassa sähköiset alustat ovat nopeampina käteviä tiedon välittämiseen. Tosiasia on myös, että lehti (diginäkin) maksaa. Viime vuonna budjetti ylittyi ja tänäkin vuonna ennätysmäärä koestartteja tarkoittaa ennätyspaksua vuosikirjaa, joka luonnollisesti maksaa enemmän.

Lehti ja vuosikirja ovat jäsenistön keskuudessa arvostettuja ja odotettuja, kiitos siitä tekijöille, jotka niiden parissa jaksavat puurtaa. Siksi korostettakoon, että tavoitteena ei ole kurjistaa niiden antia, pikemminkin päinvastoin. Jäsentelemällä julkaistavaa materiaalia harkitummin eri välineisiin saamme sisältöihin lisää sekä laatua että määrää.

Antoisia lukuhetkiä!

LINKKI LEHTEEN