Valitse sivu

Englanninsetteriporukalla Skåneen pääsiäisenä?

10.01.2020Uutiset englanninsetteri

Mikäli kiinnostuneita on riittävästi, englanninsetterijaos suunnittelee matkan etelä-Ruotsiin, Skånen Bromöllassa pidettäviin kevätkokeisiin. Tarkoitus on tutustua ruotsalaiseen koekulttuuriin, tutkailla mielenkiintoisia koiria, tutustua ruotsalaisiin harrastajiin ja luoda kontakteja. Tietenkin voimme myös itse osallistua kokeisiin ja samalla esitellä omaa koirapotentiaaliamme. Kenties myöhemmin voisimme saada ruotsalaisia vastavierailulle ja maidemme välisen yhteistyön hyvälle alulle!

 Ohjelmassa ainakin:

pe 10.4. KV-VOI, AVO, NUO, illallinen, palkintoseremonia

la 11.4. AVO, NUO, illallinen, palkintoseremonia

su 12.4. VOI, AVO, NUO

ma 13.4. AVO, NUO

 Miten retkeä lähdetään järjestelemään, riippuu teistä, hyvät harrastajat! Mikäli olet kiinnostunut lähtemään, ilmoita lähtökohtaisesta kiinnostuksestasi Olli Prättälälle 17. tammikuuta mennessä. Ilmoita montako henkilöä taloudestasi olisi lähdössä katsomaan, tai osallistuisitko myös oman koirasi kanssa? Kun saadaan osallistujamäärää ja halukkuutta koeosallistumisiin selvitettyä, jaostoimikunta tekee sen pohjalta ohjelman tarkemmilla tiedoilla ja vasta sen jälkeen otamme sitovat ilmoittautumiset.

 Eli mikäli kiinnostaa, ilmoittaudu ihmeessä. Ilmoittautuminen ei ole sitova, mutta tärkeä, että reissu toteutuu!

 Ollin tavoittaa puhelimella 044 333 4617, sp:llä olli.prattala(ät)siparila.fi, mesellä, WhatsApp:lla jne. Lisätietoa myös muilta jaostoimikunnan jäseniltä.

Matalalla kynnyksellä kontakteja luomaan!