Valitse sivu

Vuoden 2019 viimeinen Ekipage-lehti on saatu valmiiksi ja se on matkalla jäsenistön postiluukkuihin. Jatkossa painettuja Ekipage-lehtiä ei enää julkaista kokonaisuudessaan netissä. Tässä tarjolle kuitenkin pieni maistiainen täyteläisestä lukupaketista. 

Linkki maistiaiseen lehden sisällöstä: http://view.24mags.com/popa/ekipage-42019#/page=1

Tutkimme myös digilehden osalta mahdollisuutta pitää jäsenlehti aidosti jäsenetuna. Jos siis jatkossakin haluat Kerhon kuulumiset kootusti kotiisi, asia on helposti ratkaistu: jäsenhakemus vetämään! Jäsenyyden myötä saat myös tuntuvan alennuksen koemaksuista. 

Ekipage-lehden osalta vuoden 2020 aineistopäivämääriä on tarkistettu edellisvuodesta. Tavoitteena on saada lehden ilmestymisaikataulu palvelemaan paremmin rotujärjestön tapahtumakiertoa. Vuoden ensimmäisten lehtien osalta aineistopäivämäärät ovat: 

Ekipage 1/2020, 1. helmikuuta
Ekipage 2/2020, 1. huhtikuuta