Valitse sivu

ALUSTAVA koekalenteri ensi vuodeksi on valmis. Kerhon kokeet anotaan näillä päivämäärillä, mutta muutosten mahdollisuus on vielä olemassa. 

Isoimpien koekokonaisuuksien osalta näin tuskin tapahtuu, mutta kannattaa vielä tarkistaa tilanne ennen lomapäivien lukkoon lyömistä maaliskuussa, jolloin myös jaosten kokeilla täydennetty kalenteriversio valmistuu.  

Tärkeitä päivämääriä tulevan kauden suunnittelun kannalta ovat ne, jolloin suurimmat joukot ovat liikkeellä. Viime vuosina tällainen on ollut Koeviikko joka ensi vuonna ajoittuu viikolle 40 (alkaen ma. 28.9.). Tälle viikolle sijoittuvat nimikilpailuistamme Kenttien Voittaja, Kultamalja ja Derby. Kenttäkokeita kaikissa luokissa on tarjolla koeviikon jokaisena päivänä.   

Kerhon järjestämien tunturikokeiden rypäs on ohjelmassa viikkoa aikaisemmin, alkaen ma 21.9.  

Kokeiden anomisaika päättyy vasta maaliskuun lopussa ja sen jälkeen lista täydentyy myös muiden yhdistysten järjestämillä kokeilla. Lapin Kanakoirayhdistyksen kokeiden ajankohdat ovat jo tiedossa ja ne löytyvät listalta.