Valitse sivu

Tervetuloa kanakoirakokeisiin Seinäjoelle 23-24.11.2019!

Tuleva koe on osallistujamäärältään suurin englantilaisten koirien koeviikonloppu koskaan, kokeeseen on lauantaille ilmoittautunut 69 ekipagea ja sunnuntaille 67 ekipagea. Keliennuste vaikuttaa varsin leppoisalta suojasäältä, joten lumen kanssa emme joutune taistelemaan. Maastoja ja ylituomareita on myöskin riittävästi. 

Teille, jotka olitte paikalla jo viime vuonna, järjestelyt ovat tuttua juttua. Aamulla ilmoittautuminen, jutustelut ja tuttujen moikkailut, aamupalaa on tarjolla (8e) myös muualla majoittuville. Maasto-eväitä on myös tarjolla hankittavaksi (7e), näistä toivotaan halukkuuden ilmoittaminen Karhunmäkeen.

Olkaa ajoissa, paperishow on hoidettava alta ennen klo 8.00, jolloin alkavat puhuttelut ja maastoihin siirtymiset. Kaikki aamulla hukattu aika on poissa koirien hakuajasta. Voittajaluokan lähtöjärjestys arvotaan aamulla. Molempina päivinä on 5 laatuluokka-ryhmää (AVO/NUO) ja yksi voittajaluokan ryhmä.

Lauantain ryhmäjaot                     Sunnuntain alustavat ryhmäjaot
Päivitetty 22.11.

PYSÄKÖINTI AAMUISIN

ILTAJUHLA

Iltaohjelmassa on illallinen (30e) ja ainakin palkittavien koirien kritiikit, illanvietto tapahtuu Wanhan Karhunmäen juhlasalissa. Tilaisuuteen voi, saa ja pitää tuoda omat mielijuomansa. Illalliseen kuuluu alkoholiton tarjoilu. Viime vuonna illallisella oli reilut 50 henkeä, joten älä missaa sitä. Karhunmäessä asujillehan illallinen kuuluu majoituspakettiin, muut voivat ilmoittautua joko minulle vastaamalla tähän viestiin, soittamalla 0407522570 tai suoraan Karhunmäkeen info@wanhakarhunmaki.fi tai puhnro 06-4377757. Tällä hetkellä illalliselle on jo ilmoittautunut yli 55 henkilöä. Illallisen maksu Wanhan Karhunmäen vastaanotossa ei-majoittuvien osalta. 

Pikkujoulu-Menu:
vihersalaatti ja kastike
rosolli ja kastike
graavilohi
metsäsienisalaatti
puolukkasurvos
joulukinkku, sinappia
keitinperunat ja kastike
maksalaatikko
lanttulaatikko
leipäkori ja levitteet
ruokajuomat: maito, vesi, kotikalja
kahvi ja tee, jälkiruoka

VIIKONLOPUN ALUSTAVA OHJELMA:

Perjantaina tulijat:
Majoittuminen, vastaanotto auki noin klo 20 asti. Sen jälkeen omatoiminen majoittuminen.

Lauantai 23.11.:
6.45 – Aamiainen
7.15 – 8.00 Ilmoittautuminen, tila: Päärakennuksen aula
8.00 – Kokeen puhuttelut, ryhmäjaot, maastoihin siirtyminen
15.00 Majoittuminen lauantaina saapujille kokeen jälkeen
15.00 – 18.30 Sauna
19.00 – Palkittavien kritiikit, Illallinen

Sunnuntai 24.11.:
6.45 – Aamiainen
7.15 – 8.00 Ilmoittautuminen, tila: Päärakennuksen aula
8.00 – Kokeen puhuttelut, ryhmäjaot, maastoihin siirtyminen
14.00 -17.00 palkitsemiset ryhmien palatessa Jaakkolan kokoustila 2.krs
Huoneiden luovutus

Wanhan Karhunmäen vastaanotto on avoinna Pe: 12.30 – 20.30, la 14.30 – 19.00. Muina aikoina majoittujat saavat/jättävät avaimet päärakennuksen postilaatikosta.

Pointterijaoksen puolesta, Marko