Valitse sivu

IIRSC organisoimat Euroopan mestaruuskilpailun osakilpailut irlanninsettereille järjestettäneen jälleen vuonna 2020 kolmessa eri maassa

16.11.2019Uutiset punainen irlanninsetteri

Kirje on lähetetty Tanskan, Suomen, Ruotsin ja Norjan Irlanninsetterikerhojen hallituksille

 

Kuten tietänette, International Irish Red Setter Club (IIRSC) on järjestänyt sarjan rotumme Euroopan mestaruuskilpailuja FCI:n sääntöjen mukaisesti:

 

• Perinteikäs ja erittäin onnistunut Kevätmestaruuskoe villeillä peltopyillä Ranskassa

• Käytännön metsästysmestaruuskokeet fasaaneilla Italiassa syyskuussa

• Kurppamestaruus syksyllä Irlannissa

 

Nämä tapahtumat ovat osoittautuneet erinomaiseksi tilaisuudeksi rodun harrastajille tavata, kilpailla ja nähdä Euroopan parhaita irlanninsettereitä. Näissä kokeissa on ollut joitakin osallistujia Pohjoismaista, mutta heitä on ollut vähän. Katsojia on kuitenkin tullut paljon ympäri maailmaa.

 

IIRSC:n on tarkoitus isännöidä Etelä-Skotlannissa Euroopan mestaruuskilpailuja metsäkanoilla Buccleuchin herttuan upeilla kanalintunummilla ensi heinäkuussa. Tapahtuman järjestäjä on IIRSC. Voit käydä IIRSC.org-sivustolla katsomassa tapahtuman ohjelmaa. Myös nämä kokeet järjestetään FCI:n sääntöjen mukaisesti.

 

Kirjoitan pyytääkseni tukeanne ja toivon, että rohkaisisitte kerhojenne irlanninsetteriharrastajia osallistumaan. Jos mielenkiintoa osallistumiseen löytyy, toivoisin että keskustelisitte myös seuraavasta ja nimeäisitte FCI:n säännöt tuntevan tuomarin osallistumaan mestaruuskilpailun tuomaristoon.

 

Ystävällisin terveisin

 

Ray O’Dwyer

IIRS:n ja IRSC:n puheenjohtaja