Valitse sivu

Englanninsetterit JTO 2021 omistajakysely

28.08.2019Uutiset englanninsetteri

Englanninsettereiden nykyinen jalostuksen tavoiteohjelma (JTO) on voimassa vuoden 2020 loppuun ja uusi JTO tulee voimaan 2021.

Omistajakyselyllä täydennetään ja päivitetään tietoamme rodun nykytilanteesta siltä osin, mikä ei selviä muulla tavoin. Jokainen vastaus on arvokas. Kyselyyn vastatataan nimettömänä ilman yksilöiviä tietoja koirasta. Toivomme tämän lisäävän avoimuuttta kyselyssä. Yksittäisen koiran tiedot jäävät vain JTO:a valmistelevan jaostoimikunnan käyttöön. Kyselyyn voi vastata myös jo kuolleen koiran osalta.

Vastaamalla tähän kyselyyn annan rotujärjestön jaostoimikunnalle oikeuden käyttää tietoja rodun jalostusohjelman päivityksessä.

Kyselyyn pääset vastaamaan TÄSTÄ.

Tämä kysely täydentää terveystietojen osalta Kennelliiton yleistä kaikile roduille suunnattua terveyskyselyä, jonka toivomme myös täytettävän koirasta. https://www.kennelliitto.fi/kasvatus-ja-terveys/koiran-terveys/terveyskysely

Terveisin ja kiitoksin englanninsetterijaostoimikunta, Kanakoirakerho – Hönshundssektionen ry.