Valitse sivu

Koekausi on alkamassa ja toiveissamme on, että tuloksiakin tulee tasaiseen tahtiin. Tällä kaudella kokeiden tulosuutisointi keskitetään ensisijaisesti Kerhon Facebook sivulle. Kerhon nettisivuille on tehty tulossivu, jota myös päivitetään, mutta tulosuutisia ei julkaista erillisinä nettisivuilla. Tulokset löytyvät Kerhon sivuilta Toiminta ja Tapahtumat -valikon alta.

Ratkaisuun päädyttiin viestinnän kehittämisryhmän esityksen perusteella. Näin siksi, että Facebook on nopeimmin palveleva alusta tiedonnälkäisen jäsenistön palvelemiseksi. Lisäksi jäsenistöltä on tullut palautetta, että muu tärkeä informaatio, jota sitäkin koekaudella riittää, hukkuu runsaaseen tulosuutisten virtaan netissä. Niillekin jotka eivät ole Facebookissa, palvelu pelaa samalla tavalla kuin nettisivukin, koska Kerhon Facebook sivu on julkinen.

Käytännössä homma hoituu helpoiten siten, että koetoimitsija/tuomari/muu tehtävään valtuutettu henkilö toimittaa tulokset Kerhon Facebookin viestitoiminnon kautta heti niiden selvittyä, mieluusti kuvan kera. Näin kuka tahansa oikeudet omaavista, joka on päivitysvalmiudessa, saa nopeasti tiedot näkyville. Tulospalvelua koordinoi Birgitta Vuorela. Voit lähettää tiedot myös suoraan Birgitalle, mieluiten Facebookin kautta, mutta myös sähköposti toimii: birgitta.vuorela(ät)gmail.com