Valitse sivu

Lokakuussa Korpimakasiinin porukka saapuu Lapualle tutustumaan englantilaisten kanakoirien koemuotoon. Korpimakasiinin väki on parin päivän ajan kuvaamassa ja seuraamassa kokeita ja toiveissa on, että harrastajia löytyy myös jututettavaksi.

Materiaali tulee osaksi Korpimakasiinin tekemää elokuvaa ja julkaistaan myöhemmin erillisenä videona. Myös Kanakoirakerho saa käyttöönsä materiaalia.

Korpimakasiini seuraa mm. torstain voittajaluokan koetta, sekä Kultamalja karsintaa perjantaina. Kenenkään ei tarvitse esiintyä vasten tahtoaan, mutta toivomme mukana olevien suhtautuvan asiaan suopeasti ja ottavan Korpimakasiinin porukan lämpimästi vastaan. Tarjolla on oiva mahdollisuus levittää jalon harrastuksemme ilosanomaa muullekin metsästävälle väelle.

Korpimakasiini on ilmainen nettikanava, joka muun muassa tutustuttaa seuraajiaan eri metsästys- ja koemuotoihin. Sivustolla seurataan kahden metsästäjän retkiä läpi pyyntikauden. Lisäksi sivustolta löytyy esittelyjä, testejä ja muuta metsästäjää kiinnostavaa videomateriaalia.

Lisätietoja Korpimakasiinista: http://www.korpimakasiini.fi/fi