Valitse sivu

Pointterijaos järjestää Peräseinäjoella lauantaina 14.9.2019 naisille suunnatun MATALAN KYNNYKSEN KOULUTUKSEN. Hieman teoriaa, jonka jälkeen suunnataan pelloille koirien kanssa. Koulutuksen tarkoituksena on antaa naisille koirineen mahdollisuus tutustua ja kokeilla kanakoiraharrastusta turvallisessa ympäristössä kokeneen harrastajan opastamana. Koulutuksessa käymme myös läpi, kuinka voit valmistaa koiraa kokeisiin. 

Kouluttajaksi on lupautunut Marikki Forell, jolla on pitkä kokemus koulutus, metsästys ja koetoiminnasta.

Päivän alustava ohjelma:

Klo 8.00 Kokoontuminen ja Aamukahvit
Klo 8.15 – 10.30 Teoriaosuus
klo 10.30 Keittolounas
klo 11.00 Siirtyminen maastoon
Klo 17.00 (?) Päivän päättäminen

Koirapaikkojen määrä koulutuksessa on rajoitettu 12 kpl, jotta kaikille saadaan riittävästi työskentelyaikaa. Koulutukseen voi osallistua myös ilman koiraa. Osallistuja ei tarvitse asetta.

Ilmoittautumiset koulutukseen vastaanottaa Kati Kuusela +358 45 8902525, kati.qsela (ät) gmail.comKati vahvistaa koulutuspaikkasi ja ilmoittaa maksutiedot sekä tarkemmat osoitetiedot tapahtumalle. Koirien rokotustiedot tarkistetaan. SITOVA ILMOITTAUTUMINEN. 

Koulutus maksaa ekipagelle (ohjaaja&koira) 75€, ilman koiraa saapuvalta 40€.
Maksu sisältää:
– koulutus
– juoksutuslupa
– lisälintu maastoon sekä pudotus, niin haluttaessa
– lounas ja kahvitus

Ladyt kisaavat 2.11. Vimpelissä

Suuren suosion saanut Ladyt Lakialla -kisa järjestetään marraskuun alussa perinteikkäissä ja linturikkaissa Vimpelin maastoissa. Kilpailu on tarkoitettu vain naisohjaajille, joten tiedossa on lakian täydeltä hyvää yhteishenkeä ja naisenergiaa! Päivän muonahuolto hoituu järjestäjien toimesta, joten mukaan tarvitset vain sään edellyttämät vermeet, aseen ja hyvää mieltä.    

Kilpailuun voivat osallistua myös voittaja luokan koirat. Koiran ohjaajalla tulee olla voimassa oleva metsästyskortti ja aseenkantolupa. Ilmoittautuminen ajalla 1.6.-26.10.2019. Kokeen ylituomarina toimii koekalenterin tiedoista poiketen Jarkko Mannersuo. Lisäinfoa koepäivästä myöhemmin.

Tiedustelut: 040 779 2259 tai marikki.forell@gmail.com