Valitse sivu

Ennen alkavaa koekautta kannattaa liittyä Kanakoirakerhon varsinaiseksi jäseneksi. Vuosikokous päätti, että tulevalla koekaudella Kanakoirakerhon kunnia- , vapaa, vuosi- ja perhejäsenet saavat alennusta koeosallistumismaksuista. 

Alennus on etenkin paljon kilpailevalle tuntuva. Jäsenille osallistuminen AVO/VOI –luokkiin maksaa kerhon kokeissa 40 euroa,  muille 50 euroa. NUO-luokissa osallistumismaksu on jäsenille 30, muille 40 euroa. Muutos koskee Kanakoirakerhon järjestämiä kokeita jo tulevalla kaudella, lukuun ottamatta niitä kokeita, jotka on määräajan puitteissa pitänyt anoa jo viime vuoden puolella.

Huomioitavaa on, että koejäsen kuuluu jatkossa korkeampaan maksuluokkaan. Muutoksen tarkoituksena on monen muun rotujärjestön tapaan tarjota jäsenetuna edullisempi maksu varsinaisille jäsenille.

Tarkista ”statuksesi”, koejäsenyys ei muutu vuosijäsenyydeksi automaattisesti

Siirtyminen koejäsenestä vuosijäseneksi edellyttää, että olet osallistunut koirallasi kokeeseen (ei tulosvaatimusta). Muutos ei kuitenkaan tapahdu automaattisesti. Kun haluat siirtyä koejäsenestä vuosijäseneksi sinun tulee olla yhteydessä Kerhon jäsensihteeriin.

Jäsenyyden muuttuessa koejäsenyydestä tulee maksettavaksi liittymismaksu. Mutta se säästyy nopeasti koemaksualennuksen myötä.