Valitse sivu

Hei kaikki kanakoira naiset!

Pointterijaoksella on alustavasti suunnitteilla syksylle (14.9.2019, Peräseinäjoki) naisille suunnattu MATALAN KYNNYKSEN KOULUTUS. Hieman teoriaa, jonka jälkeen suunnataan pelloille koirien kanssa. Koulutuksen tarkoituksena on antaa naisille koirineen mahdollisuus tutustua ja kokeilla kanakoiraharrastusta turvallisessa ympäristössä kokeneen harrastajan opastamana. Koulutuksessa käymme myös läpi, kuinka voit valmistaa koiraa kokeisiin.

Kouluttajaksi on lupautunut Marikki Forell, jolla on pitkä kokemus koulutus, metsästys ja koetoiminnasta.

Toivomme, että kommentoitte/otatte yhteyttä, olisiko tähän tulijoita. Ilmoittautuminen avataan lähempänä syksyä. Koulutukseen on rajoitettu osanottomäärä, näin varmistamme, että kaikki varmasti pääsevät kokeilemaan ja oppimaan. Lisätietoja Kati Kuusela, +358 45 8902525, kati.qsela (ät) gmail.com