Valitse sivu

Jaos järjestää yhteistyössä Juhani Sirniön kanssa kevätpäivät Torniossa 17.-19.5.2019.

Ohjelmassa on lauantaina luento ja keskustelua ehdollistamiskoulutuksen perusteista. Mikä on koiran synnynnäistä ominaiskäytöstä ja kuinka se vaikuttaa koulutukseen sekä koulutustekniikan perusteet.

Luennon jälkeen järjestetään käytännön harjoitteita esimerkkikoirien avulla. Harjoitteissa voidaan tarvittaessa käyttää kyyhkyjä.

Sunnuntaina jatketaan käytännön harjoitteita esimerkkikoirien avulla. Esimerkkikoiriksi voidaan ottaa vain muutama koira, joten halukkaat voivat ilmoittautua Suvi Lintukankaalle sähköpostilla: suvi.lintukangas@gmail.com. Samassa yhteydessä tarvitaan tieto mahdollisista haasteista ko. koiran osalta, jotta saadaan eri tyyppisiä esimerkkejä. Koulutuksen pääpaino on nuorissa koirissa ja erityisesti ohjaajissa/kouluttajissa.

Koulutuksen tavoitteena on antaa koiranomistajille työkaluja koiransa ymmärtämiseen ja mahdollisiin ongelmatilanteisiin sekä vinkkejä linnuttomiin harjoituksiin kotona. Mukaan kannattaa siis ilmoittautua vaikkei oma koira esimerkkikoirana olisikaan!

Osallistujamäärä on rajattu, joten ilmoittautua kannattaa nopeasti.

Majoitukseemme on varattu Antinsaaren leirikeskus, joten Suville tulee ilmoittaa myös majoituksen tarve viimeistään 15.4.2019 mennessä.

TERVETULOA!

IS-jaos