Valitse sivu

Oletko  tehnyt koirallesi DNA-testit Laboklinin laboratoriossa  2017 – 2018 näiden ohjeiden mukaan https://kanakoirakerho.fi//content/ohjeet-englanninsetterin-dna-testaukseen ? Onko DNA-testin tulos kuitenkin jäänyt puuttumaan Kennelliiton KoiraNet-jalostustietojärjestelmästä ja se ei ole ilmestynyt sinne yhteydenottojenkaan jälkeen?

Kaikissa näissä tapauksissa Kennelliitona DNA-toimikunnan sihteeri Johanna Kuru pyytää lähettämään tiedon asiasta osoitteeseen dna-asiat@kennelliitto.fi Hän tarkistaa tiedot Kennelliiton osalta ja tekee Laboklinille tallennuspyynnön.

Kennelliitolla on ongelma tiedossa ja he ovat käynnistäneet järjestelmän suunnittelun, jonka avulla tiedot saadaan poimittua laboratorion tietokannasta suoraan Kennelliiton järjestelmään siinä vaiheessa, kun tulos on laboratoriossa valmistunut. Tämä on tarpeellinen etenkin Laboklinin kaltaisessa isossa laboratoriossa, jossa tallennus erikseen on tuonut vielä yhden työvaiheen ja samalla nämä viivytykset.