Valitse sivu

Peräseinäjoella käydyn kaksipäiväisen Pointterien rotumestaruuskilpailun, Diarmid Cupin, finalistit starttasivat melko lämpöisessä kelissä viikonlopun huipennukseen.
Hyvä tuuli, mutta kuiva keli ja syvät ojat tuottivat aamupäivästä pieniä hankaluuksia lintujen löytymisen kanssa. Iltapäivästä alkoi tapahtua ja finaalin kaikilla koirilla oli mahdollisuus linnuille tai kosketus lintuihin.
Riistatöitä epäsosiaalisten fasaanien kanssa saatiin kuitenkin varsin vähän aikaiseksi ja lopulta kilpailu päättyi Tawastian Piinan ja Tawastian Ruudin väliseen finaalierään.
Tässä erässä Piina & Marikki nappasivat pidemmän korren, vaikka ”pyövelinä” tuomarien perässä hiihdellyt tarinan kertoja kuuli Marikin sanoneen Esalle ennen erän alkua, että hän on jo voittanut kävi tässä miten kävi.

Kirkkaimmat sijat meni tänä syksynä Tawastian kenneliin, Piinan löytäessä kisan finaalierässä linnun ensin ja saaden samalla myös jo viikonlopun toisen AVO3 palkinnon.

 

 

Diarmid Cup tulokset:

 

1. Tawastian Piina – Marikki Forell (AVO3)

2. Tawastian Ruuti – Esa Lahdensuo

3. Fennwick Misty – Veli-Pekka Mattila

4. Peloluovin Opal – Voitto Ryyppö (poissa kuvasta)

5. East Meadows Paparazzi – Ann-Helen Form

 

Aukia palkinto meni tällä kertaa ainoana finaalissa olleelle alle 24kk ikäiselle koiralle. 
Obelix taisteli tosin aivan iltapäivän viime hetkiin asti NUO-luokan ikäisenä sijoituksista AVO-luokan arvostelulla Diarmid Cupin sijoituksista.
Tällä kertaa kynnet ei vielä kuitenkaan aivan riittäneet sijoituksille, mutta silti sieltä parhaan NUO-ikäisen koiran palkinto tuli.

Aukia palkinto Hirvasvuopion Obelix – Marjo Liimatta.

Pointteirjaos kiittää kaikkia 17:ta kilpailuun osallistunutta Ekipagea hienosta viikonlopusta.
Itse jaoksen puheenjohtajana ei voi kun olla tyytyväinen tämän hetken koiriemme kenttähaun tasosta, sekä leveästä eri kennelien tuottamista hienoista koirista upean lajimme pariin.
Näistä koirista voi tulla vielä aivan mitä tahansa, kunhan vaan kaikki palikat jatkossa naksahtaa kohdilleen. Koirien ominaisuudet riittävät todella pitkälle !

Kiitokset osallistujille, Tuomareille, sekä Peräseinäjoen Metästysseuralle hienoista kentistä, jotka he meille tarjosivat käyttöön.

Jämsänkoskella 14.10

Timo Laaksonen – Pointterijaoksen Puheenjohtaja