Valitse sivu

Legendaarisen kanakoirametsästäjän erätarinat ovat jälleen saatavilla.

Bertel Gripenbergin (1878–1947) oli aikansa tunnetuin suomenruotsalainen runoilija, tuottelias kirjoittaja ja valtakunnallisesti tunnustettu metsästäjä. Dianan teillä on hänen ainoa eräkirjansa, mutta jo aikanaan klassikko.
Kulttimaineeseen noussut kirja tarjoaa nautinnollisia lukuhetkiä armoitetun kanakoirametsästäjän ja kynäniekan matkassa. Kirja on ylistys metsästyksen jumalatar Dianalle, suomalaiselle luonnolle sekä koiran ja sen ohjaajan saumattomalle yhteistyölle. Kuvauksia luonnosta ja kartanoiden peltopyymetsästyksestä pidetään ainutkertaisuudessaan suorasanaisena runoutena.
Koiraharrastajat tuntevat värikkään vapaaherran merkittävänä kanakoiravaikuttajana. Tunnetuin hänen koiristaan oli musta pointteriuros Black Arrow, jonka nimi löytyy useimpien nykypointtereidemme sukutaulusta. Uudistetun kirjan esipuheen on kirjoittanut viestintäpäällikkö Klaus Ekman. Kirjan aikalaiskuvitus on koottu Suomen metsästysmuseon, Kanakoirakerhon ja Museoviraston kokoelmista.

 

Nyt kanakoiraharrastajat saavat kirjasta alennusta 20% koodilla Diana. Vielä ehtii isänpäiväksi ja jouluksi.

Tämä pitää olla jokaisen harrastajan hyllyssä.

Tilaa täältä.