Valitse sivu

Perinteiset ikäkausikisat Kultamalja ja Derby kisattiin Lapualla viikonloppuna. Sunnuntain finaaleiden päätyttyä saimme kruunata voittajiksi kaksi pointtereita ohjannutta ekipagea! Kultamalja -kilpailun voittajaksi taisteli tiensä pointteriuros Hirvasvuopion Obelix ohjaajansa Marjo Liimatan hienolla ohjauksella. Hetkeä aiemmin oli Derby-kisa käynyt päätökseen ja voittajaksi kruunattiin edellisen vuoden Kultamalja-voittaja pointterinarttu Tawastian Piina ohjaajansa Marikki Forellin kera! 

Kerran aiemmin kilpailuiden historiassa on sama koira ohjaajineen voittanut molemmat kilpailut, tuolloinkin kyseessä oli pointteri ja naisohjaaja, Candy av Rabbelugn ohjaajanaan Catarina Standertskjöld-Nordenstam.

Kultamaljassa sijoitetut pointterit:
1. pu Hirvasvuopion Obelix ja Marjo Liimatta
4. pn Hirvasvuopion Oona ja Antti & Laura Valta

Derbyssä sijoitetut pointterit:
1. pn KM-17 Tawastian Piina ja Marikki Forell
3. pu Tawastian Pantse ja Pasi Pihlajamaa

 

Onnittelut menestyjille!