Valitse sivu

Vuonna 2018 Kanakoirakerhossa otettiin käyttöön sähköinen ilmoittautumisjärjestelmä, johon tallentuu ilmoittautumisajankohta.  Järjestelmän käyttöönotossa ei osattu huomioida kanakoirien koe- ja kilpailusääntöjä, sekä kennelliiton sääntöjä koe- ja kilpailuilmoittautumisajoista. Kanakoirien koesäännöissä ei ole mahdollisuutta jälki-ilmoittautumiseen. Tällä perusteella ei ilmoittautumisajan päätyttyä voida hyväksyä poikkeuksia ilmoittautumisiin. Koekaudella 2018 ei voida valitettavasti enää tehdä muutoksia ilmoittautumisaikoihin.

Kokeisiin ilmoittautuminen päättyy viimeisenä ilmoittautumispäivänä. Jälki-ilmoittautuminen ei ole enää mahdollista.

Edellisessä tiedotteessa oli virheellinen tulkinta ilmoittautumissäännöstä. AVO1 tulos ei oikeuta jälki-ilmoittautumiseen.

Kanakoirakerho ry:n koe-ja kilpailutoimikunta, sekä hallitus tulee tekemään muutoksia vuoden 2019 koekalenteriin ja ilmoittautumisaikoihin. Samalla kehitetään myös Kanakoirakerho ry:n koekalenterin mallia toimivammaksi kokonaisuudeksi koekaudelle 2019.

Lisätietoja Kennelliiton säännöistä:

Jukka Lindholm
Kennelliiton Koe- ja kilpailutoimikunnan esittelijä-sihteeri
 
Kaisa Åkerman
Kennelliiton Koe- ja kilpailusihteeri