Valitse sivu

Koekausi saatiin käyntiin Suomessakin viime viikonloppuna ja kokeet avattiin kaksilla metsäkokeilla Pellossa ja Kajaanissa. Pellossa olivat ns. tähdet kohdillaan ja lintuja maastossa sopivasti, kun tuloksina saatiin kaikille kolmelle kisaan startanneille pointtereille AVO 1 palkinnot! Pienenä bonuksena Juhan Liisa nappasi lauantaina AVO3:n noutotestin vielä tällöin epäonnistuessa. 2,5 -vuotiaat Liisa (Hirvasvuopion Piko) ja Urho (Hirvasvuopion Pomo) starttasivat ensimmäistä (ja viimeistä) kertaa  AVO-luokan metsäkokeissa parhain tuloksin. Hertta (Riekkokirhveen Hertha) pääsi harvalukuiseen koirakerhoon, johon kuuluvilla on AVO1 tunturista ja metsästä. 

Viime viikolla Wilda av Rabbelugnin saaman AVO1:sen myötä pointtereilla on siis kasassa jo 4 VOI-luokkaan oikeuttavaa tulosta. Loistava alku kaudelle!

1.kuva Hirvasvuopion Pomo ja omistaja Hannu Teppo sekä tuomari Jarmo Helander
2.kuva Hirvasvuopion Piko ja omistaja Juha Kaunisto sekä AVO2:sen saanut Opendora’s Osimoilleen Näin ja Kirsi Tuominen
3.kuva Riekkokirhveen Hertha ja omistaja Marko Stålnacke