Valitse sivu

Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittautumisaika on 1.7.-8.9.2018 (KV-VOI 7.9. mennessä). Ensisijaisesti toivotaan käytettävän kerhon sähköistä koeilmoittautumista ja jos se ei käy, niin sitten ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen nina.vettenniemi @ gmail.com. Sähköpostilla ilmoittauduttaessa täytetään kerhon ilmoittautumiskaavake  ja laitetaan se viestiin liitteeksi.

Ilmottauduttaessa täytetään KAIKKI kohdat, sillä arvostelulomakkeet täytetään valmiiksi niiden perusteella ja näin säästetään koepäivän aamusta aikaa ja päästään maastoihin nopeammin.

Ilmoittautumiset huomioidaan saapumisjärjestyksessä. Mukaan päässeille ilmoitetaan viestillä ja tämän jälkeen voi suorittaa koemaksut kerhon tilille (huom. eri viitteet eri päivinä ja eri luokissa). Ilmoittautumismaksut suoritetaan ilmoittautumisajan kuluessa, muuten paikka annetaan jonossa seuraavalle.

Tämä kaikki koskee myös VOI-luokan koiria. Ilmoittautumiset ja maksut ilmoittautumisajan sisällä.