Valitse sivu

Kanakoirakerhon Erikoisnäyttely houkutteli tänäkin vuonna suuren määrän pointtereita esiintymään edukseen. Tuomarina toimi norjalainen Eldri Kjörren, hän sai arvostella 13 urosta ja 9 narttua. Hyvätasoisessa kilpailussa jaettiin 12 kpl ERI arvosanaa, 7 EH ja 3 H arvosanaa.

Rotunsa parhaaksi valittiin pn Riekkokirhveen Freyja, om. Mari ja Ville Hautajärvi, parhaaksi urokseksi valittiin C.I.E HeJW-10 V-11 LVV-11 V-12 HeW-13 Lamark Path Finder, om. Markku Lampero. Freyja sijoittui Best in Show -kisassa neljänneksi. Lamark Path Finder valittiin myös ROP veteraaniksi sekä BIS veteraaniksi.

Serteillä palkittiin paras käyttökoiranarttu Riekkokirhveen Hertha, om. Marko Stålnacke ja juniori uros Hirvasvuopion Obelix, om. Marjo Liimatta. Hertha sijoittui Käyttö-BIS kisassa kolmanneksi.

Riekkokirhveen Hertha (vas.) ja Riekkokirhveen Freyja (oik.)

Hirvasvuopion Obelix

 

 Täydelliset tulokset nähtävissä Showlinkin tulospalvelussa.