Valitse sivu

Kanakoirakerhon Erikoisnäyttelyssä Lapualla 9.6.2018 punavalkoiset irlanninsetterit arvosteli Eldri Kjørren Norjasta. Kaikkiaan esillä oli 9 punavalkoista.

Rotunsa parhaimmaksi ylsi jo kolmatta vuotta peräkkäin punavalkoinen irlanninsetteriuros LV MVA LT JMVA LV JMVA EE JMVA LTJV-15 TLNJW-15 EEJV-15 BALTJV-15 Killary’s Color Me Grand For Redwhitesilk om. Sirke Siiro ja Päivi Peltonen. Lisäksi Killary’s Color Me Grand For Redwhitesilk oli BIS-kehässä kolmas.

 

Vastakkaisen sukupuolen paras, rodun paras veteraani ja BIS- veteraanikehän neljäs oli punavalkoinen narttu C.I.E EE MVA EE JMVA UA MVA EEJV-10 TLNW-14 Curlicue’s Eyes Of Magic om. Päivi Peltonen ja Sirke Siiro.

 

Narttujen SERTin nappasi Lovesetters All My Heart om. Sonja Pantsar.

Onnea menestyneille!
Rodun kaikki tulokset arvosteluineen löydät täältä