Valitse sivu

Irlanninsetterijaoksen uusia jaostuotteita ovat kaksi erilaista lippistä ja fleeceliivi.
 
Lippiksissä värivaihtoehtoina ovat tummanvihreä ja vihreä oranssilla reunalla. Molemmissa on edessä painettu irlanninsetterijaoksen logo. Lippiksien hinta on 15€ /kpl.

Fleeceliivi on ns. retrotuote. 2000-luvun alussa irlanninsetteriharrastajilla näkyi harmaita fleeceliivejä, joiden selkää koristi teksti ”IRISH SETTER, REDS RULE” ja brodeerattu kuva irlanninsetteristä. Mallina oli tuolloin toiminut SE MVA SE KVA NO MVA NO KVA Nimbus. Tällä kertaa irlanninsetterin kuvan mallina toimi tuore FI MVA Usvakairan Aarre. Fleeceliivi on väriltään harmaa kuten edeltäjänsäkin, siinä on edessä vetoketjulliset taskut ja selässä brodeerattu teksti ja irlanninsetterin kuva. Liivejä on sekä unisex että naisten malli ja molemmista koot XS-XXL. Liivin hinta on 55€ /kpl.

Erikoisnäyttelyssä on jaostuotteiden myyntipiste jossa on myynnissä mm. lippiksiä, jaospinssejä ja hihamerkkejä. Fleeceliiveistä on nähtävillä ja sovitettavana molemmista malleista koot S-XL. Jaos ottaa vastaan liiveistä ennakkotilauksia näyttelyn yhteydessä sekä sähköpostitse suvi.lintukangas@gmail.com. Liivit tilataan näyttelyn jälkeen.