Valitse sivu

Int. MVA -titteli Redwhitesilk Joy’s First Flashille

14.03.2018Uutiset punavalkonen irlanninsetteri

Redwhitesilk Joy’s First Flash eli kotoisemmin Masa, saavutti ensimmäisenä suomalaisena punavalkoisena Kansainvälisen Muotovalion arvon eli C.I.B. -tittelin. Titteli on FCI:n myöntämä, ja lyhenne tulee sanoista International Beauty Champion. Masan titteli kokonaisuudessaan C.I.B. C.I.E EE MVA RU MVA LVJV-14 SEV-15 Redwhitesilk Joy’s First Flash.

Seisojarodut tarvitsee tittelin saavuttamiseen 2 CACIBia kahdesta eri kansainvälisestä näyttelystä kahdelta eri tuomarilta kahdesta eri maasta. CACIB jaetaan aina rotunsa parhaalle urokselle ja nartulle. Kahden CACIBin välillä pitää olla kulunut aikaa vähintään yksi vuosi ja yksi päivä. Lisäksi kanakoirakokeesta tulee saavuttaa vähintään AVO2.

Masa sai ensimmäisen CACIBin Tervakoski KV-näyttelystä vuonna 2014 ja toisen Liettua KV-näyttelystä vuonna 2016.
Viime syksynä Masa sai KAER peltokokeesta Kauhavalla AVO2 pistein 70/100 (vesityökokeen osuus 16/20 pistettä).

Onnittelut omistajalle ja kasvattajalle!