Valitse sivu

OLLI PRÄTTÄLÄ KERHON YHTEISTYÖKUMPPANUUSPÄÄLLIKÖKSI

Yhteistyökumppanuuspäällikön tehtäviin kuuluu tarjota yrityksille näkyvyyttä kerhon julkaisuissa ja tapahtumissa. Tietenkin edelleen myös muut, kuten jaokset ja koejärjestäjät voivat hankkia yhteiskumppaneita. Ollin tehtäviin kuuluu pitää kirjaa myös näistä. Näin vältetään tilanne, että useampi taho kerhostamme pommittaisi samoja yrityksiä ja toisaalta, jos joku taho ei ole yhteisyöstä kiinnostunut, sekin tieto on saatavissa. Käytännössä siis, ennen kuin ollaan yrityksiin yhteydessä, ilmoitetaan asiasta ensin Ollille sähköpostilla tai puhelimitse, samoin siinä vaiheessa, kun sopimus joko syntyy tai ei synny.

Onko sinun yrityksesi kiinnostunut yhteistyöstä?

Jos olet kiinnostunut lähtemään tekemään yhteistyötä kerhon kanssa, ole yhteydessä. Tarjolle on tulossa mielenkiintoisia paketteja. Myös jos mielessäsi on mielenkiintoinen yhteistyökumppaniehdokas, ole yhteydessä Olliin, niin halutessasi hän hoitaa kontaktoinnin.

Yhteystiedot:

Olli Prättälä
044 333 4617
olli.prattala(at)siparila.fi