Valitse sivu

Sähköinen koeilmoittautuminen käyttöön vuoden 2018 kokeissa

Liittyen kanakoirakokeiden tietokannan kehitykseen olemme ottamassa sähköistä ilmoittautumista käyttöön kanakoirakokeissa vuoden 2018 aikana.
Sähköistä koeilmoittautumista pilotoidaan kevään tunturikokeissa eli tunturikokeisiin osallistuvat voivat täyttää sähköisen ilmoittautumislomakkeen.

Kokeisiin ilmoittautuminen aloitetaan osoitteesta:
http://koiratietokanta.fi/kanakoirakerho/HaeKokeet.php?lang=fi

Kokeita voidaan hakea koepäivämäärän, koepaikkakunnan, koetyypin ja kennelpiirin mukaan.

Kokeiden haun jälkeen avautuvalta listalta voi kokeen Tiedot-linkistä katsoa lisätietoja kokeesta. Linkistä avautuvalla uudella sivulla löytyvät tarkemmat tiedot kokeesta ja ilmoittautumislinkki on näkyvissä näiden koetietojen alla. Ilmoittautuminen aloitetaan painamalla ”Ilmoittaudu”-painiketta ja tämän jälkeen syötetään koiran rekisterinumero. Sitten painetaan joko enteriä tai ”Aloita ilmoittautuminen syöttämällä rekisterinumero”-nappia, jolloin näkyviin tulevat loput täytettävistä kentistä. Kentät vastaavat käytössämme olevan koekaavakkeen täytettäviä kenttiä.
Kun kentät on kerran täytetty, seuraavalla ilmoittautumiskerralla tiedot löytyvät automaattisesti tietokannasta – toki niitä voi tarvittaessa muokata ennen ilmoittautumista.
Lopuksi pitää muistaa rastittaa ”Tallenna ilmoittautuminen” ja painaa Päivitä-painiketta, jolloin ilmoittautuminen kirjautuu tietokantaan ja tulee näkyviin ilmoittautumistietojen alle.

Tällä hetkellä ilmoittautumisen yhteydessä/jälkeen näkyvä PDF-linkki avaa Kennelliiton koeilmoittautumiskaavakkeen, mutta tämä tulee vaihtumaan meidän omaan koekaavakkeeseen piakkoin.
Jonkin verran muitakin pieniä muutoksia on jo suunnitelmissa, mutta jos käyttäjillä on kehitysehdotuksia ilmoittautumisjärjestelmän parantamiseksi, niitä voi lähettää Matti Juutille osoitteeseen me.juutit@gmail.com. Muutenkin, jos on kysyttävää tai kommentoitavaa tietokannasta tai sähköisestä ilmoittautumisesta, ottakaa yhteyttä ko. osoitteeseen.

Koetoimitsijoille on tulossa uudistettu PC-ohjelma, jolla voidaan lukea syötetyt ilmoittautumiset netistä koetoimitsijan omalle koneelle ja tarvittaessa täydentää niitä mm. koetulosten osalta sekä lähettää koepöytäkirja sähköisesti suoraan Kennelliittoon.

Hyvää Uutta Vuotta Jalostustoimikunnan puolesta!

Matti Juuti