Valitse sivu

Koe- ja näyttelykausi on on tältä vuodelta ohi ja parhaat on selvillä. Tänä vuonna molemmat palkinnot menevät samalle koiralle, esn Fornjot’s Lykke ohjaajanaan Antti Korhonen takoi nuorten luokassa loistavia tuloksia ja voitti himoitut palkinnot.

Taso oli tänäkin vuonna kova. Pisteitä jaettiin laajalla rintamalla kaikissa luokissa, erityisesti nuoret koirat keräsivät huimia pistemääriä.

Pisteitä jaetaan sekä kokeista ja yhdestä näyttelystä, erkkarista pisteet saa 1,5-kertaisena. ”Tittelit” antavat lisäpisteitä, mutta myös noutokisasta saa pisteitä. Yhdeltä koiralta otetaan huomioon viisi  parasta tulosta. MVA ja KVA-titteleistä saa myös lisäpisteitä.

Vuoden englanninsetteri 2017, Ailigaslautanen

1. Fornjot’s Lykke
2. Ferdesmyras B Lily White Haltia
3. Bjerndrups Lappi
4. Huntingwhite Etta
5. Ailigaslammen Beaivvas
 
Vuoden nuori englanninsetteri 2017, Englanninsetteritaulu
 
1. Fornjot’s Lykke
2. Bjerndrups Lappi
3. Huntingwhite Etta
4. North Walker’s D-Jymy
5. North Walker’s D-Risku
 
 
Onnea!