Valitse sivu

Englanninsettereillä hurja viikonloppu!

Seinäjoen ja Lapuan maastoissa pidettiin vuoden viimeinen koe ja nyt saatiin aivan mahtavia tuloksia.

Lauantaina Pasi Lähdekorven Ailigaslammen Bihci ”Mimmi” räjäytti potin ja teki sen, mihin sen tiedettiinkin pystyvän. Heittämällä läpi neulansilmästä ja palkinnoksi AVO1 ja siirto seuraavalle päivälle voittajaluokkaan.

Jari Vettenniemen ohjaama Ailigaslammen Beaivvas ”Bea” puolestaan sai VOI1-tuloksen ja Ilmo Suutarin Jekuttajan Hurlumhei AVO3-palkinnon.

Sunnuntain voittajaluokka oli englanninsettereiden näytöstä, kaikki kolme sijoitettua olivat englanninsettereitä. Ailigaslammen Beaivvas teki ”mahdottoman”, täydellinen päivä palkittiin SERTillä. AIligaslammen Bihci sai ensimmäisessä VOI-kokeessaan VOI2 ja tänä vuonna luokkanousun tehnyt Mika Laatikaisen Punanenän Vidia-Keiju VOI3.

Hip hip hurraa!