Valitse sivu

Pointtereiden rotumestaruus Diarmid Cup ja metsämestaruus ratkottiin ensimmäistä kertaa tunturimaisemissa Enontekiöllä. Osallistujamäärä kuvastanee innostusta asiaan, koska 22 pointteria starttasi tunturikilpailuun lauantaina! Lintutyöt olivat tiukassa tämän hetken lintumäärillä, mutta käyttövalio Hirvasvuopion Eva esitteli harrastajille työnsä laatua virheettömällä suorituksellaan. Tuomareina viikonlopun aikana toimivat Pekka Soini, Markku Hakuli ja Edgar Henriksen(NO), kiitos heille.

Valtavat kiitokset 30 hengen porukan ruokkimisesta vastanneelle Ari Jaloselle apukäsineen!

Diarmid cupin tulokset:
1. KVA Hirvasvuopion Eva & Vilho Korteniemi
2. Riekkokirhveen Hertha & Marko Stålnacke
3. Hirvasvuopion Pina & Jenni Laakso
4. Hirvasvuopion Pomo & Hannu Teppo
5. Carnbrings White Lady & Tommy Dunder

Musta silmä: Hirvasvuopion Edi & Timo Mononen
Paras nuori koira: Hirvasvuopion Pina
Paras vastakkaisen sukupuolen edustaja: Hirvasvuopion Pomo

 

Metsämestaruus-kisaan starttasi lopulta 9 koiraa, muutama poisjäänti tuli loukkaantumisten vuoksi. Onnistunutta lintutyötä ei päivän aikana onnistuttu arkojen lintujen kanssa saamaan, joten kiertopalkinto jäi jakamatta. Parhaat kolme koiraa kuiten valittiin hakutyöskentelyn perusteella.

Metsämestaruuskisan tulokset:
Sijoitetut
1. Hirvasvuopion Pomo & Hannu Teppo
2. Hirvasvuopion Epo & Hannu Teppo
3. Hirvasvuopion Pina & Jenni Laakso