Valitse sivu

Ylistaron ampumaradalla pidetyn ampumakilpailun voitti 42/50 tuloksella Jari Karmala. Toiseksi sijoittui Karri Tani 41/50 ja kolmanneksi Harri Alakotila 40/50.

Joukkuekilpailun vei nimiinsä jälleen kerran irlanninsettereiden joukkue, jossa ampuivat Jari Karmala, Risto Kannisto, Ville Peltola ja Pekka Soini. Pisteet 140. Toiseksi parhaan joukkueen muodostivat  englanninsetterit joissa ampuivat Heikki Välimäki, Juho Sillanpää, Martti Luomanen ja Matti Peltola. 102 pistettä. Kolmanneksi ampui gordoneiden ryhmä kolmen miehen voimin. Harri Alakotila, Karri Tani ja Marko Holopainen, pisteet 94. Mattila Veli-Pekka ja Antti Keskikangas edustivat pointtereita neljänneksi. Pisteet 65.

Irlanninsettereiden noutomestaruuden palkintoineen vei Risto Kannisto toukokuussa vuoden täyttäneellä koirallaan Taigalinnun Milli. Jyrki Toljanderin Erinvale Enja sijoittui toiseksi.

 

Kerhon noutomestari ratkaistiin kolmen linnun ja 2 minuutin noutoajan perusteella. Nopeimmin urakasta suoriutui Keijo Uusimäen pointteri Tavastian Siinto. Toiseksi tuli Harri Alakotilan Åshöjdens Nelson. Kahden minuutin aikarajassa ehti Milli tuoda Ristolle kaksi lintua. Tuomarina toimi Tapio Ranta, Markku Hakuli ja ampujana Ville Peltola

Kiitokset myös Ampumakisoja sponsoroineelle Vihiluodontorpalle