Valitse sivu

Roturinki, vuosikokous ja gaalailta on takanapäin. Illallisella ja jatkoilla oli mukava tunnelma. Kiitoksia teille, jotka olitte mukana.
Suurena asiana tulee olemaan tälle ja ensi vuodelle JTO:n uusiminen. Tämän hetkinen JTO on voimassa vuoden 2018 loppuun.

Gordoninsettereiden jaoskokoonpano muuttui vuosikokouksessa. Jaos kiittää nyt pois jääviä hyvästä yhteistyötä harrastuksemme eteen. Pasi, Eero ja Kepa oli mukava toimia kanssanne! 🙂
Uusi jaoskokoonpano:
Puheenjohtaja, Jarkko Mannersuo
Varapuheenjohtaja, jalostusneuvonta Jasu Sinkkonen
Sihteeri, Harri Ala-Kotila
Jäsen, kansainväliset yhteydet Samuli Koskenniemi (uusi)
Jäsen, tarvikevastaava Marko Holopainen (uusi)
Jäsen, Tuomo Leino (uusi)

Gordoninsettereiden sivuille on lisätty tulevat tapahtumat osio, josta löydätte tiedustelu ja ilmoittautumistiedot meidän tuleviin tapahtumiin. Seuratkaa sivua ja tulkaa mukaan tapahtumiin. 

Gordonien kevätpäivät tulee taas!

Parin vuoden tauon jälkeen on aika koota gordoniväki yhteen viettämään mukavia kevätpäiviä. Viimekertaiset päivät Ilmajoella veti mukavasti porukkaa, joten toivotaan jälleen vähintään yhtä runsasta osanottoa.

Tapaaminen järjestetään tällä kertaa Länsi-Suomessa Pomarkussa Kynäsjoen Eräpalvelun tiloissa 19.-21.5.

Luvassa on monenlaista toimintaa koirien kanssa. Majoitus on vanhassa maatalossa. Saunakin lämpenee viikonlopun aikana ja rohkeimmat voi käväistä jokivedessä virkistäytymässä. 

Tarkempi aikataulu selviää lähempänä ajankohtaa. Viikonloppuun on pyritty rakentamaan ohjelmaa monipuolisesti. Perinteinen noutokilpailu on ohjelmassa ilman muuta, lisäksi luvassa kyyhkykoulutusta, haulikkoammuntaa ja noutokoulutusta.  Kyyhkykoulutuksesta vastaa paikan pitäjä itse, Jari Vettenniemi. Kyyhkyillä pystyy kouluttamaan pennusta aikuiseen koiraan erilaisilla tehtävillä/muodoilla. Trimmauskoulutuksen tulee pitämään Sophie Aspholm, Kennel Fixour`s. Mikä loistava tilaisuus laittaa kaikkien koirien karvat ojennukseen tulevia erkkareita silmälläpitäen! Koiran ensiavusta on kertomassa eläinlääkäri Sarianne Kujanen. Käydään läpi, että mitä olisi hyvä pidemmille reissuille pakata mukaan sille parhaimmalle nelijalkaiselle kaverille ja mitä ensiaputaitoja tulisi hallita.

Joten varatkaahan kaikki jo kalenterista kyseinen viikonloppu tälle tulevalle huipputapahtumalle! Tarkemmat aikataulut/kustannukset ilmoitellaan lähempänä, joten pysykäähän kuulolla.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:

Suvi Salo, puh. 040 5019526 tai suvi_makela76@hotmail.com