Valitse sivu

Kenttien Voittaja on englantilaisten kanakoirien virallinen Suomenmestaruuskilpailu. Tänä vuonna kilpailtiin Lapualla eikä tapahtumista ollut puutetta. Lintuja oli jokaisessa erässä ja kaikilla koirilla oli mahdollisuutensa. Mukana oli kolme englanninsetteriä, Ailigaslammen Beaivvas, Sänkipellon Rasputin sekä Hangman’s Grave Digger. Diggerin mahdollisuudet menivät peräänmenoon.

Finaalipariksi nousi Sänkipellon Rasputin sekä Ailigaslammen Beaivvas. Bea otti seisonnan kauas, piti linnut (kaksi lehtokurppaa) hyvin, nosti räväkästi, mutta lintuja ei valitettavasti voitu pudottaa, koska takana oli runsaasti rallia seuraamaan saapunutta yleisöä.

Kenttien Voittajassa saatiin siis kaksoisvoitto englanninsettereille!

1. VOI1 M-16 esn Ailigaslammen Beaivvas / Jari Vettenniemi

2. VOI2 Sänkipellon Rasputin / Jari Karppinen

 

Onnea!