Valitse sivu

Haastajat eivät pystyneet suistamaan hallitsevaa noutomestaria ykköspallilta Kauhavalla. Jalostuspäivien yhteydessä käydyn kisan veivät nimiinsä jo toistamiseen Harri Ala-Kotila ja gsu Åshöjdens Nelson. 

Erityisesti nuoret haastajat, Karri Heinosen pvisu Margårdens Racer ”Jeti” ja Jari Vettenniemen esn Ailigaslammen Beaivvas ”Bea”,  antoivat kuitenkin täsmällisillä suorituksillaan myrskyvartoituksen tuleville vuosille.

Finaaliin suorituivat rotujensa parhaat noutajat karsinnan kautta ja lisäksi hallitseva mestari pääsi puolustamaan titteliään suoraan. Noudettavana oli yhteensä 4 lintua ja aikaa tehtävän suorittamiseen annettiin max. 5 minuuttia. Noutokisan päätoumari Tero Laaksonen listasi suoritukset seuraavasti: 

1. gsu Åshöjdens Nelson / Harri Ala-Kotila
2. pvisu Margårdens Racer / Karri Heinonen
3. esn Ailigaslammen Beaivvas / Jari Vettenniemi
4. pu Tawastian Siinto / Keijo Uusimäki
5. gsn Opendora´s Katarina / Jasu Sinkkonen
6. isu Forestset Hero / Jyrki Toljander

Paljon Onnea!
Kuva: Timo Laaksonen