Valitse sivu

Oheisesta linkistä pääset vastaamaan jäsentietokyselyyn. Täytä jäsentietosi 15.5. mennessä!

Tästä klikkaamalla pääset lomakkeeseen (länken till formuläret)

Lomakkeella kerätään tietoja jäsenrekisteritietojen täydentämiseksi kerhon viestinnän ja palveluiden parantamiseksi. Lisäksi pyydetään suostumus henkilötietojen käyttämiseksi ominaisuusarviointitietojen tallentamiseksi jalostustietokantaan ja synkronoimiseksi Suomen Kennelliiton koirakohtaisten tietojen kanssa – tavoitteena parantaa palveluiden käytettävyyttä ja tietojen vaivatonta yhteiskäyttöä.

Formuläret samlar in uppgifter för att uppdatera medlemsregistret och för att förbättra klubbens kommunikation och service. Dessutom bes begärs tillstånd att använda personuppgifter för att lagra information i databasen och även att integrera data med Finska Kennelklubben. Syftet är att förbättra användbarheten och förenkla datadelningen. Klicka länken ovanför.